Zbulo të panjohurën

Thaçi, Veseli, Krasniqi e Selimi dalin para Speciales

Pranë Dhomave e Specializuara në Hagë ka filluar konferenca statusore në rastin kundër ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit, ish-kreut të Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veselit, ish-kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqit dhe ish-shefit të Grupit Parlamentar të Lëvizjes, Vetëvendosje, Rexhep Selimit, raporton Gazeta Express

Konferencapër ecurinë e çështjes kundër Thaçit, Veselit, Selimit dhe Krasniqit ka filluar në orën 11:00, por transmetimi i saj ka filluar me një vonesë prej 45 minutash.