Zbulo të panjohurën

Tre shoferë në Prishtinë dalin prej veturave dhe rrihen midis kolonës

Një rrahje mes shofereve të tri automjeteve ka ndodhur para pak minutash te stacioni i autobusëve në kryeqytet.

Lexues të Gazetës Express kanë dërguar video ku shihen ata duke u rrahur midis kolonës.

Deri tash, nuk dihet arsyeja e këtij incidenti. Express do t’iu mbajë të informuar për rastin.