Zbulo të panjohurën

U ribashkua me Robertin? – Nora më në fund tregon gjithçka

Këngëtarja, Nora Istrefi ka bërë një deklaratë lidhur me zërat se ajo dhe Robert Berisha janë ribashkuar pasi shkuan bashkë në bregdetin turk.

Nora tha se nuk ka ribashkim mes tyre, ndërsa thotë se raportet me ish-burrin janë të njëjta sa i përket dashurisë, gjithsesi vazhdon të takohet me të për lumturinë e vajzës së tyre.

Artistja tha se ka miqësi korrekte me Robertin dhe kjo gjë do vazhdojë edhe më tej.

Lexoni më poshtë deklaratën e plotë: