Zbulo të panjohurën

Vajza e Gani Gecit tensionon situatën në Kuvend, tregon pse nuk e lë nënshkrimin aty ku është PDK’ja

 

Deputetja e LDK-së, Marigona Geci ka bërë sqarim se pse e ka tërhequr nënshkrimin për mbajtjen e seancave të jashtëzakonshme për votimin e Rimëkëmbjes.

Ajo ka thënë se nuk dëshiron që t’ia bashkangjes nënshkrimin e saj iniciatës së PDK-së.

“Në emailin tim zyrtar dje më erdhi kërkesa zyrtare e PDK-së për seancën e jashtëzakonshme për Ligjin e Rimëkëmbjes Ekonomike. Atëherë si rrjedh pyetja që unë e kam nënshkruar Nuk dua dhe nuk ja bashkangjes nënshkrimin tim iniciativës të PDK-së”, tha Geci.

Ajo akuzoi PDK-në, duke ua përmendur edhe ish-kryetarin e partisë, Kadri Veseli i cili gjendet në pargaburim në Hagë.

“Ju vuajtjet tona para disa ditësh na keni marrë si dobësi e si ligësi, por po ju tregojë që nuk jemi të dobët e as të ligë. Por tani e di saktë që ish-kryetari i partisë suaj është akuzuar për vrasje pas luftës. Ju keni menduar që ne nuk kemi guxim të flasim “, tha Geci.