Zbulo të panjohurën

Vdes Ceka, kuzhinjerja e njohur

Ka ndërruar jetë në moshën 80 vjeçare, kuzhinjera e njohur Fikrije Ukelli, e njohur si Ceka.

Ceka  ishte autore e librave të 1000 receta”, dhe “Receta me gatime tradicionale”.

Ajo la pas vetës një vajzë dhe dy djem.