Zbulo të panjohurën

Vdes në moshë të re, kryetari i një nëndege të PDK-së

Ka vdekur sot në moshë të re, Ferki Peci Rahova, që ishtë kryetar i nëndegës “Ura e Gjakut” në Mitrovicë.

Lajmin për vdekjen e tij e ka bërë dega e kësaj partie në Mitrovicë, shkruan Reporteri.net.

PDK-ja e Mitrovicës i ka dërguar ngushëllime familjes dhe shoqërisë.

“Shumë i rëndë lajmi për vdekjen e kolegut, shokut tonë, kryetarit të nëndegës Ura e Gjakut 4 Ferki Peci Rahova. Partia Demokratike dega Mitrovicë shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen dhe shoqërinë”, thonë PDK-ja e Mitrovicës.