Zbulo të panjohurën

Vetëvendosja ia merr një komunë PDK’së

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka numëruar 450 mijë vota tashmë.

Sipas rezultateve të KQZ’së, Lëvizja Vetëvendosje po prin në shumicën e komunave të Kosovës.

Në anën tjetër PDK’ja po pritne vetëm në tri komuna, Skenderaj, Drenas dhe Dragash.

Në këtë të fundit tashmë po prin Vetëvendosje me 23,97%, ndërsa PDK-ja ka rënë 23,79%.