Zbulo të panjohurën

Video e përplasjes fizike në Kuvendin e Kosovës

Seanca e Kuvendit të Kosovës është ndërprerë pasi deputeti i LDK-së, Arben Gashi, dhe disa deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje pas një debati plot tension për të pagjeturit, janë shtyrë edhe fizikisht mes vete.

Gjithë ngjarja ka ndodhur derisa ka qenë duke folur Saranda Bogujevci.