Zbulo të panjohurën

Video e rrallë e Kadri Veselit në luftë, i armatosur deri në dhëmbë

Në një video të papublikuar më parë, shfaqet Kadri Veseli me pushkë në dorë dhe me uniformë të UÇK-së.

Ish-kreu i Kuvendit të Kosovës, i njohur në luftë si komandant “Luli” shihet duke ecur bashkë me luftëtarë tjerë në luftë.

Pamjet tregojnë dimrit e ftohtë të luftës në Kosovë, me të cilin janë përballur ushtarët çlirimtarë.

 

Veseli sot gjendet në Hagë bashkë me ish-udhëheqësit tjerë të UÇK-së të cilët po akuzohen nga Gjykata Speciale për krime të luftës./Magazina.al