Zbulo të panjohurën

Video ekskluzive nga grabitja e armatosur që kryen hajnat nga Skenderaj

Jane siguruar pamje ekskluzive nga grabitja e armatosur që ndodhi më 20 janar në barnatoren “An Pharm” në Prishtinë nga dy të rinj nga Skenderaj.

Në këtë video shihet se si dy të dyshuarit nën kërcënimin e armës grabisin 300 euro derisa punëtorja e barantores mundohet t’i largojë por nuk ia arrin, pasi që të njëjtit marin paratë dhe ikin.

Lidhur me këtë rast Sinjali ka mësuar ekskluzivisht se personat e arrestuar janë M.K, 21 vjeçar dhe K.M, 20 vjeçar.