Zbulo të panjohurën

Vidhen mbi 600 euro në një xhami në Mitrovicë

Të enjten në Suhodoll të Mitrovicës është vjedhur në xhaminë e këtij fshati.

Sipas policisë shuma e parave që janë vjedhur kap shifrën diku rreth 600 deri në 700 euro.

“Një mashkull kosovar ka raportuar se persona të panjohur kanë depërtuar brenda objektit të xhamisë dhe nga aty i kanë vjedhur një shumë parsh prej 600-700€”, thuhet në raportin e policisë.