Zbulo të panjohurën

Vrasje ne Prishtine

Policia e Kosovës ka mbërritur në lagjen Dardania në Prishtinë, aty ku pak më parë u vra një person.

Mëson se rasti ka ndodhur pak më parë, teksa motivet dhe detajet e tjera mbeten akoma të paqarta.

Viktima është i gjinisë mashkullore.

Lidhur me rastin nga Policia e Kosovës nuk janë deklaruar akoma…