Zbulo të panjohurën

Yjet e famshëm që abstenuan nga seksi deri në natën e martesës

Është një numër i madh i të famshmëve,  që kanë folur hapur për vendimin e tyre që të presin deri në martesë që të kenë marrëdhënie seksuale me partnerët e tyre.

Adriana Lima

Adriana Lima u martua me Marko Jaric në vitin 2009 kur ishte 27 vjecare dhe ishte e virgjër deri natën e martesës.

“Seksi është për martesë” tha ajo për GQ në vitin 2006.

Jessica Simpson

“Virgjëria është ‘cool’ dhe seksi,” tha Jessica në vitin 2000. “Virgjëria është dicka që e ruaj fort.” Ajo ishte 22 vjecare kur u martua me Nick Lachey.

Justin dhe Hailey Bieber

Cifti i famshëm pritën deri natën e martesës që të konsumonin dashurinë e tyre. Justin pranoi se ata qëndruan larg seksit deri në natën e martesës së tyre në shtator të vitit 2018.

Justin tha për Vogue “Desha që t’ia dedikoja veten Zotit në atë mënyrë sepse e ndjeja se ashtu ishte më mirë për shpirtin tim. Unë besoj që Zoti më ka bekuar me Hailey si rezultat. Ti shpërblehesh për sjellje të mirë.”

Mariah Carey dhe Nick Cannon

“Të dy kemi besime dhe qëndrime të njëjta dhe un mendova se do ishte ende më e veçantë nëse do të prisnim deri natën e martesës,” tha Mariah për The Mirror.