Zbulo të panjohurën

Zëvendësministri i Qeverisë në detyrë, me traktor i pastron rrugët nga bora

Bora që ka rënë mbrëmë ka shkaktuar vështirësi vende të ndryshme të Kosovës , duke e zënë rrugët dhe i bërë zor të kalueshme.

Megjithatë për pastrimin e tyre ka kontribuar edhe zëvendësministri në detyrë, i Punëve të Jashtme Diasporës, Gani Dreshaj.

Ai mbërë ka dalur me traktor dhe ka pastruar rrugët. Këto momente i ka publikuar në rrjetet sociale.

“Për t’mirën e të gjithëve 🖐🏼”, ka shkruar ai.