Prindi i tyre ka lajmëruar rastin në polici, shkruan Reporteri.net.

Dy djemtë e zhdukur janë njëri 12 e tjetri 13 vjeç.

“Fushë Kosovë, 23.11.2020 – 16:00. Është raportuar se dy meshkuj kosovarë të mitur janë larguar nga shtëpia dhe ende nuk janë kthyer”, thuhet në raportin e policisë.

Prindi nga Fushë Kosova ka deklaruar se djemtë e tij janë larguar edhe herave të tjera nga shtëpia.

“Sipas ankuesit ata kanë dalë nga shtëpia edhe disa herë të tjera”, thuhet në raportin e policisë. /Reporteri.net/.