Zbulo të panjohurën

Zyrtari i PDK-së: Kam nis me kuptu ankthin e Besnik Bislimit, Vetëvendosje ka rënë në 40%

Zyrtari i PDK-së, Betim Gjoshi ka thënë se partia që udhëhiqet nga Albin Kurti ka rënë në 40% në sondazhe.

Ai thotë se rrjedhimisht, partia në të cilin ai bën pjesë është duke shkuar drejt rritjes para zgjedhjeve të 14 shkurtit.

Sipas Gjoshit, LVV-ja ka rënë nga 60% në 40%.

“Kam nisë me mirëkuptu ankthin e Bislimit. Nuk ka faj.   Ia kanë nisë me 60% Kanë ra në 51% Pak ma vonë në 40% Nuk ka kush që e ndalë rënien tuaj dhe ngritjen e PDK-së”, ka thënë ai.