Ai shtoi se gabimet politike duhen të largohen më së largu në vjeshtën e këtij viti.

“Nuk mund të bëhen reformat në parti as nga saunat e Emeraldit e as nga vilat në Brezovicë“, shtoi ai.

Postimi i plotë:

Është momenti jonë për ta vendosur partinë në rrugën e reformave, përndryshe çdo përpjekje për të ruajtur status quon dhe për të kaluar në heshtje atë që na ndodhi ne shkurt, është gabim i madh politik, dhe kjo do të vërtetohet më së largu në vjeshtën e këtij viti.

Nuk mund të bëhen reformat në parti as nga saunat e Emeraldit e as nga vilat në Brezovicë.